+386 7 49 74 445 info@lastinski-pak.com

Lastinski Pak, Veliki Podlog 47b, 8273 Leskovec pri Krškem

Naše prednosti

Fleksibilnost ponudbe

Povpraševanje po papirnatih vrečkah je široko: od enostavnih, enobarvnih in netiskanih papirnatih vrečkah iz rjavega ali belega papirja do vseh vrst modernih, raznobarvnih in dizajnerskih tiskanih papirnatih vrečk, ki poleg osnovne funkcije kupcem in podjetjem nudijo veliko več – promocijo blagovne znamke. V skladu s takšnim raznovrstnim povpraševanjem tudi v našem podjetju prilagajamo ponudbo in proizvodnjo ter se trudimo v največji možni meri izpolniti želje in zahteve naših kupcev.

Promocija blagovne znamke

Papirnate vrečke že dolgo ne služijo več samo svoji osnovni funkciji. Vse bolj pomembna je tudi promocija blagovne znamke, papirnate vrečke pa so lahko pri tem odlično orodje. To prepoznavajo številni trgovci, ki se odločajo za papirnate vrečke z unikatnim dizajnom in tiskom. Zavedajo se, da kupec po nakupu papirnato vrečko spravi in jo nato ponovno uporabi, morda tedaj, ko se odpravi na obisk k prijateljem in sorodnikom. S takšnim »kroženjem« papirnate vrečke se z majhnimi stroški veča prepoznavnost blagovne znamke, to pa je posebna dodana vrednost tiskanih papirnatih vrečk.

LP_studio_KO (4 of 4).jpg

Papir - okolju prijazen produkt

Papir je naravi prijazen produkt. Vrečke, izdelane iz papirja, je mogoče v celoti reciklirati. Poleg tega papirnate vrečke, tudi če ne pride do recikliranja, ne obremenjujejo okolja, saj razpadejo v bistveno krajšem času v primerjavi z drugimi materiali.

Kakovost

Kakovosten izdelek, zanesljivost in pošteno ter korektno poslovno sodelovanje so tista načela, ki jih naše stranke cenijo in se k nam vračajo. Čeprav imamo več kot 95 % delež izvoza, vedno z veseljem sodelujemo tudi z domačimi kupci.

Krajša obstojnost virusa COVID-19 na papirju

Prednost papirnatih vrečk se je pokazala tudi v trenutni epidemiološki situaciji, saj je v skladu z znanstvenimi raziskavami koronavirus COVID-19 na papirju bistveno manj obstojen kot npr. na plastiki ali blagu.

Uradni podatki

LASTINSKI PAK d.o.o.
Veliki Podlog 47b
8273 Leskovec pri Krškem

+386 7 49 74 445
ID za DDV: SI56846681
MŠ: 2366398000
Več »

Stopite v stik